ICC Profile (PCL)

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 2,996,200 Byte
Bestandsnaam C531PCL-ICC-ENU-100_21869.exe
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 1.0.0
Producten C321; C331; C531; ES5431
Besturingssysteem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Talen Braziliaans Portugees; Tsjechisch; Deens; Nederlands; Engels; Fins; Frans; Duits; Grieks; Hongaars; Italiaans; Japans; Koreaans; Noors; Pools; Portugees; Russisch; Vereenvoudigd Chinees; Spaans; Zweeds; Traditioneel Chinees; Turks

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.