Bestandsgrootte 963,104 Byte
Bestandsnaam B721B731ES7131MPS5501b-win-pdw1705_29413.exe
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 1.7.0.5
Producten B721; B731; ES7131; MPS5501b
Besturingssysteem Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Talen Braziliaans Portugees; Bulgaars; Catalaans; Kroatisch; Tsjechisch; Deens; Nederlands; Engels; Fins; Frans; Duits; Grieks; Hongaars; Italiaans; Macedonisch; Noors; Anders; Pools; Portugees; Roemeens; Russisch; Sloveens; Spaans; Zweeds; Turks

INSTALLATIE

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Click "Install" button to extract the utility.
3. License is displayed. If user agrees to the license, the utility will launch automatically.

BEPERKING EN OVERIGE MELDINGEN

• Need the printer driver which is connected to the device.