NIEUWS OVER VERBRUIKSMATERIALEN

Beste waar voor uw geld


Hoge paginaopbrengst

Vijf redenen waarom u met originele OKI-verbruiksmaterialen gegarandeerd waar voor uw geld krijgt

Groots in kleur, klein in kosten

Groots in kleur, klein in kosten
Met OKI's LED-kleurenprinterassortiment voor kantoren, kost het u nooit meer om zwart-witpagina's af te drukken op een OKI-kleurenprinter dan op een standaard zwart-witprinter. Dus u kunt uw zwart-witdocumenten gewoon blijven afdrukken en wanneer u wilt dat iets extra opvalt, is er altijd de mogelijkheid om het in kleur af te drukken. Wij zijn van mening dat elk bedrijf geweldige printkwaliteit, betrouwbare afdrukmogelijkheden en een flexibele mediacapaciteit verdient.

Altijd de beste kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit
Zodat voor elke afdrukkwaliteit gegarandeerd is. Producten van derden zijn niet specifiek ontworpen voor de apparatuur van OKI, dus deze kunnen niet de verbluffende printkwaliteit, lage kosten en betrouwbaarheid garanderen die u wel krijgt met de originele verbruiksmaterialen van OKI.

Garantie

Garantie
Uw gemoedsrust is helemaal verzekerd doordat op de hardware van OKI standaard een garantie van drie jaar wordt gegeven, als u uw apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert en op voorwaarde dat u de originele OKI-verbruiksmaterialen blijft gebruiken.

Nuttig advies wanneer u dat nodig hebt

Nuttig advies wanneer u dat nodig hebt
Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van OKI-producten, dan staan onze toegewijde medewerkers van de Customer Service Desk altijd voor u klaar. Op vriendelijke en professionele wijze helpen zij u verder met alle vragen die u eventueel nog heeft. We kunnen deze klantenondersteuning echter alleen bieden als u de originele OKI-verbruiksmaterialen gebruikt.

Gegarandeerde toneropbrengsten

Gegarandeerde toneropbrengsten
OKI gebruikt door de ISO goedgekeurde testmethoden om nauwkeurig de vermelde paginaopbrengst voor zijn originele tonercartridges te bepalen. Dit houdt in dat u het beloofde aantal afgedrukte pagina's ook altijd daadwerkelijk krijgt. Download de ISO-handleiding om te lezen hoe u en uw bedrijf kunnen profiteren van paginaopbrengsten en de ISO-normering op dit gebied.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.