Risico's van compatibele toners

NIEUWS OVER VERBRUIKSMATERIALEN

Bescherm uw bedrijf


Het risico niet waard

De originele OKI-verbruiksmaterialen beschermen uw apparaat en dragen ertoe bij dat deze een lange tijd soepel blijft werken, in tegenstelling tot alternatieven die uw printer, faxapparaat of MFP mogelijk kunnen beschadigen.
Originele OKI-verbruiksmaterialen zijn specifiek ontworpen en gefabriceerd om perfect bij uw apparaat te passen. Deze precisie-afstemming is de reden waarom alleen originele OKI-verbruiksmaterialen een gegarandeerde betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit bieden.
 
Keypoint Intelligence Buyers Lab, een gerenommeerde onafhankelijke firma die onderzoek, analyses en tests uitvoert, vergeleek de prestaties, de afbeeldingskwaliteit, betrouwbaarheid en opbrengst van originele OKI-verbruiksmaterialen in vergelijking met niet-originele alternatieven. Bekijk hieronder de resultaten!

Onafhankelijk rapport van Keypoint Intelligence Buyers Lab over originele OKI-verbruiksmaterialen vs compatibele producten van derden

"De originele OKI-cartridges behaalden de hoogste gemiddelde paginaopbrengst in BLI's test per kleur… De originele OKI-cartridges presteerden uitstekend, terwijl de compatibele cartridges van externe leveranciers resulteerden in een lagere gemiddelde paginaopbrengst en problemen met betrouwbaarheid en afbeeldingskwaliteit."

In het rapport van BLI werden de volgende voordelen van de originele OKI-verbruiksmaterialen geconstateerd:

Onthoud: Alleen bij gebruik van de originele OKI-verbruiksmaterialen worden de veiligheidsnormen van de branche gegarandeerd nageleefd.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.