Smart Solutions

PrintSuperVision


PrintSuperVision

PrintSuperVision voegt een nieuwe dimensie toe aan het printerbeheer door IT-managers in staat te stellen printers te beheren vanuit de webbrowser op hun desktopcomputer. Printers en MFP’s kunnen moeiteloos worden opgespoord, geconfigureerd, bewaakt en onderhouden, of het nu gaat om een handjevol printers of enkele duizenden apparaten, op één locatie of verspreid over de hele onderneming.

Het gebruiksvriendelijke, intuïtieve hulpprogramma biedt een volledig gamma aan beheerfuncties - niet alleen voor OKI-printers maar ook voor andere merken.

Real-time printerbeheer op afstand

Gebruik PrintSuperVision om de real-time status van al uw printers en MFP’s op afstand te bekijken, om het printergebruik te monitoren en in rapporten vast te leggen, en om verbruiksmaterialen te beheren en aan te vullen. Configureer eenvoudig de software om deze af te stemmen op uw printerbeheervereisten en open de gebruikersinterface via een standaardwebbrowser, zonder dat er extra software nodig is.

Status in een oogopslag

Met PrintSuperVision kunt u de configuraties en mogelijkheden van apparaten op één uitgebreid scherm bekijken, waarop ook de kleurgecodeerde voorraadniveaus voor verbruiksmaterialen en de bedrijfsstatus heel overzichtelijk in real-time worden weergegeven.

Het aantal afgedrukte pagina’s monitoren

In het rapport met afgedrukte pagina’s van PrintSuperVision kan snel voor een of meerdere apparaten worden nagegaan hoeveel er is afgedrukt. Creëer grafieken en druk resultaten rechtstreeks vanuit de toepassing af, of exporteer gegevens in diverse indelingen.

Houd uw apparaatlocaties duidelijk in het vizier

Om het vinden en identificeren van apparaten gemakkelijk te maken, kunt u met PrintSuperVision plattegronden, kaarten van locaties of geografische kaarten importeren en interactieve pictogrammen plaatsen waar uw apparaten zich feitelijk bevinden.

Maximale uptime, minimum aantal probleemmeldingen

Het gebruiksrapport voor verbruiksmaterialen in PrintSuperVision voorspelt de 'vervangingsdatums' van verbruiksmaterialen, zodat u de aanschaf ervan beter kunt plannen. Ontvang e-mailmeldingen wanneer verbruiksmaterialen nodig zijn en bestel materialen online via de website van uw keuze in slechts een paar muisklikken.

PrintSuperVision downloaden

Functies

  • OKI-printers en -MFP’s en compatibele apparaten van andere fabrikanten in een netwerk proactief beheren en monitoren
  • Afdrukkosten bewaken
  • Onderhoudslogboeken weergeven
  • Tonerniveaus en de levensduur van image drums voorspellen voor accurate planning
  • Eenvoudig te installeren; instellingen van één printer kopiëren naar vele andere
  • Gebruik van standaardwebbrowsers om de apparaatstatus weer te geven
  • Gebruikerstoegang instellen en beheren
  • Gebruiksrapporten op het scherm of in XML- en Excel®-indeling weergeven; gegevens exporteren in tekst- en CSV-indeling
  • Rapporten plannen en geautomatiseerde e-mailbezorging genereren
  • Verbruiksmaterialen bestellen of papieren inkooporders genereren

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.