Smart Solutions

PaperCut


Neem de controle en het beheer van uw printers, copiers en multifunctionele apparaten in eigen hand.

Met PaperCut MF kunt u uw afdrukuitvoer beheren en zo uw kosten en de impact op het milieu beperken door betere controle en analyse. De ingebouwde software op uw copier/MFD maakt het mogelijk om taken rechtstreeks op het scherm van het apparaat te volgen, te controleren en vrij te geven voor beveiligd afdrukken.

Ontdek de voordelen

  • Alle multifunctionele apparaten en printers volgen
  • Vrijgeven voor beveiligd afdrukken
  • Controle en rapportage van gebruik
  • Kosten in rekening brengen
  • Afdrukbeleid handhaven
  • Verspilling minimaliseren
  • Afdrukken via web
  • Er kunnen verschillende apparaten worden geregistreerd onder dezelfde licentie
PaperCut-screenshots

Gecentraliseerd beheer

Systeembeheerders hebben volledig toegang tot de beheer- en configuratiefuncties via een vertrouwde webinterface. Op de dashboardpagina wordt belangrijke real-time informatie weergegeven, zoals de systeemactiviteit en statusupdates, trendinformatie en statistieken van activiteiten uit het verleden, zoals het aantal afgedrukte pagina’s en de gemeten impact op het milieu. Dit geeft de beheerder ook volledige controle over optionele facturering aan klanten en accounts, maakt definiëren van afdrukbeleidsregels voor het bedrijf mogelijk en helpt de organisatie verspilling te voorkomen en het gedrag van gebruikers te veranderen.

Houd alle activiteiten bij

PaperCut-rapportage via web
PaperCut zorgt ook voor rapportage op alle gebieden, variërend van gedetailleerde paginalogboeken tot overzichten per gebruiker, afdeling, apparaat of impact op het milieu. Deze rapporten zijn beschikbaar om online te worden weergegeven, afgedrukt of geëxporteerd. Beheerders kunnen de inhoud van afdrukactiviteiten bekijken. Naast de krachtige volg- en rapportagefunctionaliteit kunnen beheerders een breed scala aan controlefuncties gebruiken; ze kunnen bijvoorbeeld watermerken aanbrengen om de oorsprong van documenten te traceren en de beveiliging te verbeteren.

‘Find-me’ printing

Find-me printing is een belangrijke functie van PaperCut en laat gebruikers afdrukken naar een algemene virtuele wachtrij. Taken worden vastgehouden en alleen afgedrukt wanneer de gebruiker de taak op een compatibel multifunctioneel apparaat of een compatibele printer vrijgeeft. Met deze handige mogelijkheid wordt het document beter beveiligd en het afdrukken vergemakkelijkt. Find-me printing zorgt ook voor minder verspilling en reduceert de afdrukuitvoer aantoonbaar met wel 20% in drukke kantooromgevingen.

Mobiel afdrukken

Mobiel afdrukken met PaperCut
PaperCut MF wordt geleverd in de vorm van een mobiele toepassing om problemen met mobiel afdrukken op te lossen. Gebruikers hebben toegang tot het volledige gamma van PaperCut MF-functies op hun smartphones, tablets en andere mobiele apparaten, zoals verificatie, accountselectie en ‘Find-me’ printing, en dat allemaal in een eenvoudige gebruikersinterface.

Ga voor meer informatie over PaperCut naar

www.papercut.com

Related Products

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.