Smart Solutions

FollowMe Printing


FollowMe Printing

Rekent af met conventionele implementatieproblemen

FollowMe Printing vereenvoudigt de workflow om de verspilling van afdrukken te minimaliseren, vertrouwelijke documenten te beschermen en de productiviteit van gebruikers te vergroten. FollowMe Printing garandeert dat gebruikers alleen afdrukken wat ze nodig hebben, waardoor onnodige afdrukken en papierverspilling worden voorkomen. Bovendien worden vertrouwelijke documenten beter beschermd aangezien een document pas wordt afgedrukt als de gebruiker aanwezig is bij het apparaat.


FollowMe creëert een virtuele omgeving voor afdrukken waarin gebruikers veilig kunnen roamen en afdrukken op elk gewenst moment, ongeacht hun geografische locatie. Als een uitvoerapparaat defect of buiten dienst is, heeft dat volstrekt geen invloed op de productiviteit van gebruikers, want FollowMe Printing biedt ze de mogelijkheid om gewoon naar een ander apparaat te lopen om daar hun afdruktaken vrij te geven en af te drukken.


FollowMe Embedded voor OKI is beschikbaar voor multifunctionele printers (MFP’s) van OKI met OKI’s Smart Extendable Platform (sXP), waaronder de MC700-serie, MB700-serie en ES94x5 MFP-serie en biedt een intuïtieve gebruikersinterface voor beveiligd afdruktaakbeheer, de registratie van gebruikers en het rechtstreeks vanaf het MFP-bedieningspaneel toewijzen van kostencodes.


FollowMe’s krachtige volg- en rapportage-engine geeft een juist beeld van de kosten en activiteiten per gebruiker, apparaat of afdeling. Organisaties zijn dan in staat om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en de afdrukomgeving te optimaliseren of de kosten beter te beheersen.

Ontdek de voordelen

  • Verspilling van afdrukken minimaliseren
  • Afdrukkosten verlagen
  • Productiviteit van gebruikers vergroten
  • Vertrouwelijkheid van documenten beschermen
  • Gemakkelijk, beveiligd afdrukken voor alle gebruikers

Hoe werkt FollowMe Printing

Met FollowMe Printing kunnen gebruikers afdrukken naar een gedeelde afdrukwachtrij en vervolgens op elke gewenste locatie op zoek gaan naar een geschikte printer en daar hun afdruktaak vrijgeven. Dit garandeert dat afdrukken vertrouwelijk zijn voor de gebruiker en vermindert verspilling van afgedrukte documenten die nooit bij de printer worden opgehaald.

FollowMe werkt met apparaten van elke printerfabrikant en zorgt voor gebruiksgemak en flexibiliteit binnen uiteenlopende afdrukomgevingen en ondersteunt zowel afdrukken vanaf een host als vanaf een kantoorprinter.

Hoe_werkt_FollowMe_Printing
  • Afdrukken vanaf elke gewenste locatie: Geef afdruktaken vrij vanaf elk geschikt afdrukapparaat. Verlies geen tijd als printers bezet of buiten dienst zijn. U hoeft geen printerstuurprogramma’s te configureren op de pc.
  • Persoonlijk afdrukken: Iedere gebruiker heeft een persoonlijke afdrukervaring. Vertrouwelijk afdrukken op gedeelde apparaten. U hoeft zich niet te haasten om vertrouwelijke afdrukken bij de printer op te halen.
  • Gedelegeerd afdrukken: Assistenten kunnen afdrukken namens managers. Afdelingen houden de productiviteit op peil als er medewerkers afwezig zijn. Afdruktaken veilig delen zonder assistentie van IT.

Related Products

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.