Smart Solutions

ABBYY FineReader Sprint


ABBYY FineReader 12Sprint

Scan eenvoudig papieren documenten met uw scanapparaat of MFP en converteer deze naar bewerkbare indelingen, waaronder Microsoft® Word en Excel®.

ABBYY FineReader Sprint is uiterst accuraat en maakt het overbodig om documenten opnieuw te typen of op te maken, terwijl ook de algehele kwaliteit van de scans wordt verbeterd.

Ontdek de voordelen

  • Scans en PDF’s converteren naar Word of Excel
  • Scans en foto’s van de mobiele telefoon verbeteren
  • Meerdere scans en bestanden in één PDF samenvoegen
  • Converteer documenten in 190 talen, naar elke gewenste taal, waaronder Japans, Chinees, Koreaans en Arabisch

Scans en PDF’s converteren naar Word en Excel

Het is nu eenvoudiger dan ooit om documenten en foto’s te converteren naar bewerkbare bestandsindelingen. Scan uw document eenvoudig met uw MFP, open uw scan in ABBYY FineReader en sla deze als Word- en Excel-document op met behoud van precies de juiste lettertypen, tabellen en lay-outs. U kunt een document ook geheel of gedeeltelijk bewerken, converteren en opslaan als een Excel-bestand. Opnieuw typen is nu niet meer nodig. Gebruik gewoon uw MFP en FineReader.
ABBBY_Finereader_ Sprint_converting_Word_Excel_sm

Scans en foto’s van de mobiele telefoon verbeteren

Geavanceerde, maar toch gebruiksvriendelijke tools maken het eenvoudig om afbeeldingen bij te snijden, het perspectief ervan te corrigeren en ze te draaien en te splitsen. Afbeeldingen kunnen worden opgeslagen als PDF, PDF/A, JPEG, TIFF, PNG, BMP, JBIG2.

Meerdere gescande documenten en PDF’s samenvoegen

Voeg scans, PDF’s en foto’s op mobiele telefoons eenvoudig samen in één PDF. Gebruikers hebben de flexibiliteit om pagina’s daarna te rangschikken, toe te voegen of te verwijderen met slechts enkele muisklikken.

Related Products

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.