Managed Print And Document Solutions

Smart Managed Document


Smart Managed Document

Uw documentworkflow stroomlijnen om uw kosten te verminderen en uw efficiëntie te verbeteren

Tot 47% van de verborgen kosten zitten in documentbeheer en workflow.* Met OKI kunnen deze kosten eenvoudig worden aangepakt en verminderd. Smart Managed Document Services, dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemingen, zorgt ervoor dat beheerde afdrukservices nu beschikbaar zijn voor de documentworkflow in uw hele organisatie.


Het belangrijkste doel van Smart Managed Document Services is om arbeidsintensieve handmatige documentverwerking overbodig te maken door digitalisering van uw documenten, zodat de documenten in de hele organisatie sneller en gemakkelijker kunnen worden gearchiveerd, opgehaald en uitgewisseld binnen een sterk beveiligde infrastructuur.


OKI analyseert uw bestaande documentbeheer en biedt een oplossing voor de optimalisering en verbetering van de efficiëntie van uw workflowprocessen voor documenten.

47_percent_hidden_costs_in_document_management

Een combinatie van hardware en software van OKI zorgt ervoor dat documenten op een efficiënte manier kunnen worden vastgelegd, gedistribueerd, beheerd en afgedrukt, waardoor de productiviteit van uw medewerkers toeneemt.


Via sXP (smart Extendable Platform), een platform voor webservices, kunt u naadloos uw MFP integreren met uw zakelijke toepassingen of oplossingen van derden. Door sXP tot het hart van uw bedrijfsproductiviteit te maken, kunt u uw documentintensieve bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Uw bedrijf profiteert

Uitgaande van een holistische benadering, kan OKI alle elementen van uw documentworkflow verbeteren via een volledig aangepaste oplossing om de efficiëntie te bevorderen en echt een verschil te maken in bedrijfsproductiviteit en tegelijkertijd besparingen te realiseren in organisaties van elke grootte.

Gemoedsrust met Smart Support

Smart Support is een integraal onderdeel van Smart Managed Document Services en biedt een complete ondersteuningsservice. Deze service zorgt op afstand voor het onderhoud en de ononderbroken werking van uw apparaten, waarbij verbruiksmaterialen worden geleverd wanneer deze nodig zijn en onderhoudsproblemen en storingen worden aangepakt, vaak nog voordat u zich hiervan bewust bent.


OKI ondersteunt zijn klanten bij elke stap van het proces. Onze toegewijde accountmanagers zijn beschikbaar gedurende het gehele proces en zorgen ervoor dat uw medewerkers op adequate wijze worden getraind en vol vertrouwen met onze gebruiksvriendelijke software kunnen werken. Alle apparaten worden continu bewaakt en onderhoud wordt uitgevoerd op afstand of onsite, wanneer dat nodig is.

Optimaliseer uw afdrukbehoeften om de productiviteit te stimuleren en geld te besparen

Via een gestructureerd proces bepaalt OKI wat de optimale documentworkflow-oplossing voor uw organisatie is. Wij onderzoeken en analyseren uw huidige processen en workflows binnen elke afdeling en doen aanbevelingen voor een geïntegreerde oplossing, waarin een reeks van geavanceerde afdruksystemen en software worden gecombineerd ten behoeve van een efficiënte invoer, doorvoer en uitvoer van documenten.


Ons continue proces van beheer, evaluatie en implementatie zorgt ervoor dat uw documentworkflow-processen zich aanpassen aan veranderingen binnen uw organisatie en daarmee gelijke tred houden.

  *ALL Associates Group - Bedrijfsgrootte tussen 500 en 5.000 werknemers in alle sectoren

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.