Branche-oplossingen

OKI-oplossingen voor de uitvaartverzorgingsbranche


Uitvaartverzorging

De dienstverlening aan nabestaanden en dierbaren vereist een bijzondere combinatie van gevoeligheid en professionaliteit waar maar weinig andere ondernemingen mee te maken zullen krijgen.


Van samenwerken met rouwende vrienden en familieleden tot het regelen van persoonlijke begrafenissen, crematies en herdenkingen: uitvaartondernemers komen voor veel uitdagingen te staan.


Hoewel de uitvaartverzorgingsbranche momenteel relatief stabiel is, gelden er voor begrafenisondernemers of uitvaartcentra van elk formaat beperkingen voor hoe zij nieuwe producten en diensten kunnen promoten om hun inkomsten te vergroten of nieuwe klanten te verwerven. Voor het stimuleren van marges is het met deze beperkingen extra belangrijk te beschikken over technologie die elk aspect van de bedrijfsvoering zo efficiënt en soepel mogelijk laat verlopen. 

 
 

Belangrijke uitdagingen

  • Innovatieve uitvaartondernemers zijn voortdurend op zoek naar manieren om de marges zo gevoelig mogelijk te vergroten
  • Ondernemers in de uitvaartverzorging moeten op elk moment van de week diensten van het hoogste niveau kunnen leveren
  • Het betrouwbaar en professioneel afdrukken van uitvaartdocumenten op locatie is essentieel. De printer moet kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende eisen en zeer zware media en de specifieke papierformaten in de uitvaartbranche kunnen verwerken
  • Om kosteneffectief te blijven, gebruiken uitvaartondernemingen één apparaat voor al hun afdrukbehoeften, of het nu gaat om standaard kantoordrukwerk of specifieke uitvaartdocumenten

Hoe kan OKI uw bedrijf helpen?

Flexibiliteit en verwerking van mediaformaten en papiergewicht

Flexibele mediaverwerking

Veel printers hebben moeite met het verwerken van zwaar papier en speciale formaten. Een OKI-kleurenprinter verwerkt uitvaartdocumenten en herdenkingsmaterialen in speciale formaten moeiteloos en betrouwbaar. Ze kunnen worden opgeslagen in het printerstuurprogramma voor het eenvoudig en handig herhaaldelijk ophalen met slechts één muisklik. OKI biedt een serie kleurenprinters en multifunctionele printers (MFP's) die de perfecte alles-in-één-oplossing zijn voor begrafenisondernemers en bedrijven die zijn verbonden met de uitvaartbranche.

Creatief inspelen op de groeiende vraag om personalisatie

Personalisatie in de uitvaartverzorging

De traditionele vereiste van de uitvergrote foto heeft zich ontwikkeld, en OKI-printers bieden nu eindeloze creatieve mogelijkheden voor het afdrukken van gepersonaliseerde herdenkingskaarten, dienstboekjes, etiketten, enveloppen, visitekaartjes en algemene documenten. Het creëren van uitvaartbanners, -briefpapier en -materialen is gemakkelijk met OKI Template Manager of een andere grafische toepassing waarin sjablonen kunnen worden opgeslagen voor het eenvoudig ophalen, aanpassen en opnieuw afdrukken.

Voldoet tevens aan uw kantoorbehoeften

Kantoordrukwerk

Naast specialistisch drukwerk voor begrafenissen, verwerken OKI-kleurenprinters hoogwaardige afdrukken van standaard kantoordocumenten voordelig en snel. OKI-printers bieden een complete oplossing voor elke behoefte en elimineren de noodzaak om te investeren in een aparte printer voor kantoordocumenten. En voor volledige gemoedsrust biedt OKI kosteloos 3 jaar verlengde garantie on-site als u uw product binnen 30 dagen na aankoop registreert.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Bied dienstverlening op een hoger niveau en verbeter zo uw reputatie op het gebied van service, innovatie en professionaliteit. OKI's kleurenprinters en MFP's geven uitvaartondernemingen nieuwe toegang tot hoogwaardige afdrukken van een enorme verscheidenheid aan formaten en bovendien zeer zwaar materiaal, voor elk type uitvaartgerelateerd document
  • Verbeter processen met één printer voor snelle, efficiënte en probleemloze productie die aan alle eisen voldoet. Vergroot de marges met een nieuw niveau van flexibiliteit door het afdrukken van innovatieve uitvaartbanners en reageer creatief op de groeiende vraag naar gepersonaliseerde materialen.
  • Creëer nieuwe zakelijke kansen en onderscheid u van de concurrentie door gebruik te maken van het baanbrekende aanpassingsvermogen, de eenvoud en de alles-in-één-kracht van OKI's kleurenprintertechnologie, waarmee u uw investering snel terugverdient

Om advies vragen

Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken met een van onze deskundigen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.