Grote formaten afdrukken met OKI


Creatieve ontwerpen zijn er in alle soorten en maten. Dit vergroot de druk op de grafische communicatie-industrie om klanten hoogwaardige resultaten te leveren met een maximale visuele impact. 


Om aan deze vereisten te voldoen, hebben drukwerkleveranciers betrouwbare grafische grootformaatprinters nodig die schitterende kleuren, details van fotokwaliteit en duurzame resultaten opleveren voor zowel binnen- als buitentoepassingen.    

Belangrijke uitdagingen

  • Drukwerkleveranciers staan onder druk om hoogwaardige resultaten te leveren, maar niet alle grootformaatprinters bieden de vereiste flexibiliteit en precisie. Voor veel grootformaatprinters geldt dat bij hoge snelheden de kleurdichtheid en het detailniveau in donkere gebieden verloren gaat
  • Handhaving van de productiviteit is essentieel in drukke afdrukomgevingen. Wanneer apparatuur uitvalt komen het serviceniveau en de reputatie van het bedrijf in gevaar, wat uiteindelijk geld kost
  • Zonlicht, luchtvervuiling en andere weersomstandigheden zorgen ervoor dat buitenborden, vaandels en autoreclame vervagen en slijten. Om de klanttevredenheid te garanderen en herhaalaankopen te genereren, moeten buitenmedia bestand zijn tegen veranderende weersomstandigheden
  • Binnentoepassingen vormen een groeimarkt waarbij hoogwaardige afdrukken van dichtbij worden bekeken. Daarom zijn een hoge resolutie en een nauwkeurige afdrukregistratie essentieel.  Bovendien is cruciaal dat in een afgesloten binnenomgeving erkende geurarme inkt wordt gebruikt

Hoe kan OKI uw bedrijf helpen?

Maak indruk op klanten met scherpe details en rijke, glanzende kleuren

Hoe groot of klein het ontwerp ook is, bedrijven eisen tegenwoordig levendige kleuren en scherpe details van fotokwaliteit van grafische afdrukken. 


De veelzijdige grootformaatprinters van OKI voor grafische communicatie voldoen aan deze verwachtingen, omdat de kleurdichtheid zelfs in donkere gebieden volledig behouden blijft. 


Door de combinatie van inkt met een hoge viscositeit en geavanceerde printerkoppen zijn de afdrukken helder, haarscherp en van fotokwaliteit. 


De innovatieve Dynamic Drop Printing-technologie accentueert fijne details en levert vloeiende kleurovergangen en rijke, glanzende kleuren op, zelfs bij hoge afdruksnelheden.  

Behoud van productiviteit onder druk met betrouwbare afdrukprestaties

De grafische grootformaatprinters van OKI, die speciaal ontworpen zijn om bestand te zijn tegen veeleisende productieomgevingen en hoge volumes, zijn uitgebreid met een breed scala aan innovatieve functies die zijn ontworpen om tijd te besparen en de handmatige invoer te beperken. 


Industriële printkoppen voor grijstinten en een hoge frequentie vergroten de kwaliteit en betrouwbaarheid van de printer en de afdrukresultaten. 


Met de Smart Nozzle Mapping-technologie kunt u verstopte spuitopeningen omzeilen, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en de levensduur van de printkop wordt verlengd. Slimme CP_Manager-software maakt het mogelijk om de printer te bewaken en te bedienen vanaf een pc, tablet of smartphone en via Twitter real-time updates te krijgen.

Zorg ervoor dat buitentoepassingen met een lange levensduur ook echt lang meegaan

Of het nu gaat om autoreclame op maat of vaandels, borden en luifels, buitenmedia moeten duurzaam genoeg zijn om bestand te zijn tegen zonlicht, wisselende weersomstandigheden, vervuiling en andere externe factoren. 


Het assortiment grafische grootformaatprinters van OKI, die zijn voorzien van innovatieve geurarme eco-solvent SX-inkten, biedt de flexibiliteit om op een breed scala aan media af te drukken en de juiste afdrukkwaliteit en UV-stabiliteit te leveren voor buitentoepassingen. Hierdoor zijn ze ideaal voor het maken van vaandels, voertuigreclame, wand- en vloerafdrukken, POP-displays, tentoonstellingsgraphics en nog veel meer. 


Met inkt met een hoog pigmentgehalte kunnen ook ideale verzadigde afdrukken worden gemaakt voor backlit-toepassingen.

Krijg toegang tot nieuwe markten en extra inkomsten voor hoogwaardige toepassingen binnenshuis

Afdrukken van een grootformaatprinter kunnen worden gebruikt voor tal van toepassingen, zoals lichte lijsten met technisch textiel en backlit-materialen, vloergraphics, POS- (Point of Sale) en POP-displays (Point of Presentation) en verschillende typen behang. 


OKI heeft met zijn milieuvriendelijke SX-inkten, die het belangrijke 'Greenguard Gold'-certificaat van UL LCC en de goedkeuring van het Nordic Eco Label hebben gekregen, niet alleen de printers, maar ook de inkten in huis die perfect zijn voor deze lucratieve markt.

Uw voordelen in één oogopslag

  • De grafische grootformaatprinters van OKI leveren diepe, rijke kleuren met behoud van kwaliteit, en een accurate kleurdichtheid in donkere gebieden, zelfs bij hoge afdruksnelheden
  • Innovatieve functies, zoals door de gebruiker te vervangen verbruiksmaterialen, industriële printkoppen met een hoge frequentie en de Smart Nozzle Mapping-technologie, besparen u tijd en beperken de handmatige invoer. Bedien het apparaat vanaf een pc, tablet of smartphone en ontvang updates via Twitter
  • Geurarme eco-solvent SX-inkten leveren een breed kleurenbereik, hebben een lange levensduur en zijn zeer stabiel, wat ze zeer geschikt maakt voor buitentoepassingen. De inkt met een hoog pigmentgehalte is ideaal voor backlit-toepassingen

Om advies vragen

Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken met een van onze deskundigen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.