Multifunctionele kleurenprinters

Citroën

Franse autofabrikant met vestigingen over de hele wereld


Citroën Nordic versnelt promoties met OKI's Managed Print Services

Citroën

Citroën's vele voertuigen zijn op de weg en in showrooms over de hele wereld te bewonderen, waaronder bij de 200 dealers en carrosseriebedrijven op verschillende plaatsen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en de Faeröer. Bij de uitvoering van marketingcampagnes bleek dat er een duidelijk gebrek aan efficiëntie heerste binnen de Citroën Nordic-dealers. Het duurde vaak enkele weken voordat point-of-sale-materiaal bij de individuele autobedrijven aankwam - en soms kwam dat materiaal zo laat aan dat het niet meer gebruikt kon worden.  OKI nam contact op met Citroën Nordic, bood een oplossing en beloofde lagere kosten en een snellere marktintroductie, terwijl de totale verkopen zouden toenemen. De oplossing die Citroën Nordic op het gebied van hardware koos, bestond uit verschillende OKI-apparaten, zoals een kleurenprinter voor iedere vestiging en diverse multifunctionele printers. De oplossing omvatte ook het gebruik van software van derden, bannermedia en speciaal ontworpen stands van derden om product-, prijs- en promotionele informatie te tonen naast bepaalde voertuigmodellen in de showroom.


"Onze dealers kennen hun klanten en zijn daarom het beste bekend met hun wensen. De mogelijkheid om onze sales- en marketingacties aan te passen bleek een essentiële concurrentiefactor te zijn," licht Jesper Kristoffersen, Marketing Director van Citroën, toe. 


Download de volledige casestudy en ontdek hoe Citroën Nordic met de oplossing van OKI haar afzonderlijke dealerpromoties zonder vertragingen op één lijn kon brengen met haar nationale campagnes.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2019 Oki Europe Ltd.