Hotels, restaurants en cafés


Bied een persoonlijke klantervaring die inspirerende positieve beoordelingen en vervolgboekingen oplevert met behulp van gepersonaliseerde informatie en borden die snel en kosteneffectief in-house worden afgedrukt.

Voor horecaeigenaren is het essentieel dat elke gast zich speciaal voelt om loyaliteit te stimuleren en nieuwe boekingen binnen te halen. Inspelen op veranderende behoeften van gasten en klanten, vaak binnen krappe deadlines en budgetten, is een lastige taak, vooral wanneer u vertrouwt op dure en tijdrovende externe leveranciers.
 
OKI's horecaoplossingen zorgen ervoor dat snel, kosteneffectief en professioneel aan alle verwachtingen van de klant wordt voldaan. Van gepersonaliseerde borden en banners van max. 1,3 m lengte tot tafelkleedjes, plaatskaarten, waterbestendige menu's, deurhangers, tentkaarten, vouchers, vloer- en raamstickers en nog veel meer, de mogelijkheid om een groot aantal materialen on-demand en intern af te drukken. Overtref de verwachtingen van de klant door ook nog de laatste veranderingen te kunnen verwerken. 
 
Creëer met de horecaoplossingen van OKI een overgetelijk verblijf of een memorabel evenement of bedrijfsuitje waarmee u de loyaliteit van klanten vergroot, nieuwe reserveringen binnenhaalt, positieve beoordelingen krijgt en meer omzet genereert.

Zorg dat elke klant tevreden is!

Klanttevredenheid is van essentieel belang voor dynamische horecabedrijven die aan de eisen van hun klanten moeten voldoen en deze moeten overtreffen. Tergelijkertijd moeten ook de bedrijfsresultaten worden verbeterd. Horecabedrijven die de flexibiliteit hebben om zelf menu's en drankkaarten, waterbestendige tafelkleedjes, cadeautjes in huisstijl, persoonlijke banners, kaarten, deurhangers, gepersonaliseerde verpakkingen, zoals dozen en flessenkragen, enzovoort te produceren, kunnen zich snel en kosteneffectief aanpassen in een sector waar werken onder druk de norm is.
"Onze eigen interne printshop, aangevuld met ons grafisch ontwerpteam, zorgt ervoor dat
we een breed scala aan kleine volumes kunnen produceren met een hoge professionele
standaard en tegen redelijke kosten. We willen bijvoorbeeld onze merkidentiteit
strak beheren, dus onze logo's en kleurenschema's zijn altijd consistent in al ons materiaal, omdat het proces onder onze eigen controle staat." 
Clio O'Gara, chief marketing officer.

De C800-serie van OKI - een onvergetelijke ervaring voor elke klant

De C800-serie van OKI is een uiterst voordelige A3-kleurenprinter voor bedrijven in de horecasector. Deze veelbekroonde printers zijn voorzien van innovatieve, ingebouwde digitale LED-technologie en leveren snel, on-demand en in-house hoogwaardige resultaten op een ongeëvenaard aanbod aan media. Geen noodzaak meer voor grootformaatprinters gespecialiseerde afdruksystemen of uitbesteding aan externe printshops. Bied een persoonlijke ervaring om de klanttevredenheid te verbeteren en uw omzet te verhogen. 
 
  • Druk allerlei documenten af, van A6- tot en met A3-formaat, inclusief banners van 1,3 m  
  • Druk af op materiaal van 64 tot en met 256 g/m² 
  • Voorgesneden media, informatieborden, watervaste vloerstickers en verwijderbare vensterstickers, posters, folders, menu's, persoonlijke verpakkingen zoals flessenkragen en wikkels
  • Flexibele papiercapaciteit en toners met grote capaciteit voor continu intern drukwerk 

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.