30 jaar LED - titelbanner


10 goede redenen om LED-printers te kiezen
 
OKI maakt al meer dan dertig jaar gebruik van door haar ontwikkelde innovatieve LED-technologie. LED vormt de kern van de innovaties op het gebied van printertechnologie van OKI en het is een technologie die we blijven verfijnen en verbeteren. 
 
Ter ere van de ongelofelijke mogelijkheden van LED-printers en de vele voordelen die deze bieden in vergelijking met laserprinters, zijn hier 10 redenen waarom alle bedrijven LED-printers zouden moeten kiezen in plaats van andere technologie. 


Eenvoudig onderhoud 
 
OKI LED-technologie bevat geen bewegende onderdelen, waardoor er minder onderdelen defect raken en onderhoud en reparaties veel eenvoudiger zijn. 
high-definition printer, LED-printer


Superieure afdrukkwaliteit 
 
De LED-technologie van OKI zorgt voor verschillende intensiteitsniveaus voor elke afgedrukte stip. Dit zorgt voor meer detail en een grotere kleurdiepte, zodat bedrijven zelf professioneel drukwerk kunnen maken. 


Superieure snelheid 
 
Terwijl laserprinters werken met een straal die heen en weer beweegt over de drum, werken LED-printers met een aantal LED's die in één keer de hele lijn genereren. Dit betekent dat LED-printers sneller kunnen afdrukken, waardoor de productiviteit toeneemt. 


Compact formaat 
 
Omdat de LED-printkoppen niet bewegen, kunnen LED-printers veel kleiner zijn dan andere apparaten. De producten van OKI behoren tot de kleinste op de markt en zijn daarom geschikt voor elke kantoor- of winkelomgeving. 


Nauwkeurigheid 

De LED-printers en MFP's van OKI kunnen ongelooflijk kleine puntformaten afdrukken voor een zeer nauwkeurige uitvoer (nauwkeurigheid LED-puntgrootte), met name bij fijne tekst. U kunt dit zelf testen door de complete Robinson Crusoe-roman van Daniel Defoe op één pagina af te drukken. Bekijk uw afdruk met een vergrootglas om te zien hoe duidelijk de tekst is. 

Boek afdrukken op één pagina (572.4 KB)Milieuvriendelijk 
 
LED-technologie gebruikt minder materiaal bij de productie en verbruikt minder energie. Bovendien biedt OKI ook dubbelzijdig afdrukken over het gehele printerassortiment. 


Ongekende mediaflexibiliteit 
 
OKI combineert LED-technologie met een vlakke papierbaan in één doorloop, wat de beste afdruksnelheid in zijn klasse biedt, en ongeëvenaarde mediaverwerkingsmogelijkheden van A6 tot 1,32 meter lang en tot 360 g/m2 in gewicht. Dit voldoet aan al uw afdrukbehoeften, van visitekaartjes tot banners. 


Hoogwaardig dubbelzijdig afdrukken 
 
Dankzij LED-technologie kunt u eenvoudig dubbelzijdig afdrukken, kopiëren of scannen zonder dat de afdrukkwaliteit afneemt. In tegenstelling tot inkjettechnologie, waarbij de inkt door het papier wordt geabsorbeerd, wordt de toner met LED-technologie op het papier gefixeerd. Daardoor hoeft u niet meer te wachten tot het papier is opgedroogd voordat u op de andere zijde afdrukt. 


Geen compromissen 
 
Voor afdrukken van hoge kwaliteit met inkjettechnologie moet u een lagere snelheid gebruiken of dure speciale media aanschaffen. Met LED is er geen compromis nodig: afdrukken zijn altijd van goede kwaliteit, altijd snel en u hebt geen speciale media nodig. 


Betrouwbaarheid 
 
Zoals gezegd, LED-printers bevatten geen bewegende onderdelen die defect kunnen gaan, waardoor ze betrouwbaarder en duurzamer zijn. Bovendien maken de digitale LED-printers van OKI gebruik van een rechte papierbaan (Single Pass Colour) die minder gevoelig is voor papierstoringen bij het invoeren van zwaar papier, zoals enveloppen of etiketten. 
GIF LED vs Laser

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.