Persberichten

OKI Europe lanceert intelligente MFP met uitzonderlijke afdrukprestaties

12/02/2020


De gebruiksvriendelijke, instelbare MC883 A3-kleurenprinter combineert flexibel documentbeheer met hoge afdruksnelheden en een uitmuntende afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi  

Egham, 12 februari 2020 - OKI Europe introduceert de nieuwe MC883, een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en multifunctionele kleurenprinter (MFP) met uitstekende prestaties op het gebied van afdrukken en kopiëren in kleur, bediening via een instelbaar kleurenaanraakscherm en slimme softwareoplossingen die flexibele, efficiënte en veilige documentvastlegging, samenwerking en beheer mogelijk maken.  


De MC883 is voorzien van OKI's baanbrekende digitale LED-technologie en produceert superscherpe tekst en uitzonderlijke High Definition-kleurenafbeeldingen in een ultrahoge resolutie van 1.200 x 1.200 dpi op allerlei mediaformaten, van A6 tot banners van 1,3 meter en een gewicht van maximaal 256 g/m². Deze MFP is de nieuwste toevoeging aan de OKI-portfolio met flexibele A3- en A4-kleurenprinters en maakt deel uit van de MC800-serie van slimme A3 kleuren-MFP's.

De MC883 is uiterst betrouwbaar waardoor hij ideaal is voor de meest veeleisende zakelijke omgevingen en levert afdrukken, scans en kopieën van hoge kwaliteit dankzij de digitale LED-technologie van OKI. De printer beschikt over een ingebouwde nietfunctie voor maximaal 20 vel, twee uitvoerladen, een maximale papiercapaciteit van meer dan 2.000 vel en een afdruksnelheid van 35 ppm. De nieuwe slimme MFP biedt ook uitgebreide scan- en documentbeheerfuncties, waaronder hoge scansnelheden tot 50 ipm en een Reverse Automatic Document Feeder (RADF) van 100 vel voor het kopiëren, scannen en faxen van dubbelzijdige documenten.
 
De MFP is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden zonder dat een technicus nodig is. Dankzij een uitgebreide helpfunctie en verbruiksmaterialen die gebruikers snel en eenvoudig zelf kunnen vervangen, inclusief fusers en transportbanden, is de MC883 ergonomisch ontworpen met de gebruiker in gedachten. Bovendien is het 7-inch kleurenaanraakscherm volledig instelbaar, waardoor het eenvoudig is om eigen taakmacro's te maken. Deze kunnen worden opgeslagen op het beginscherm voor eenvoudige toegang, wat het uitvoeren van vaak voorkomende bewerkingen versnelt.  
 
Om documentintensieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren, maakt OKI's flexibele smart Extendable Platform (sXP) naadloze integratie mogelijk tussen de MC883 en oplossingen van derden, zoals PaperCut MF en Drivve Image, alsmede de OKI-software  SENDYS Explorer. sXP is geschikt voor grote en kleine bedrijven in allerlei sectoren, zoals de bouw, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Het biedt partners de flexibiliteit om oplossingen te ontwikkelen voor OKI-systemen, zodat bedrijven de juiste oplossing kunnen vinden voor specifieke vereisten en behoeften in hun branche. 
SENDYS Explorer is een krachtige, all-in-one software voor OKI, die de efficiëntie verhoogt doordat alle documenten op een flexibele en veilige manier kunnen worden gedigitaliseerd, gedeeld en georganiseerd. De in de slimme MFP's van OKI ingebouwde SENDYS Explorer is toegankelijk via een webbrowser, zodat gebruikers documenten in de hele organisatie kunnen scannen en veilig kunnen beheren. Extra functies zijn OCR (optical character recognition), e-mail-naar-fax, doorsturen, converteren en uploaden. Met SENDYS Explorer hebben gebruikers ook toegang tot hun bestanden en kunnen ze binnen documenten naar tekstreeksen zoeken en de status van alle scantaken volgen via het documentopslagsysteem. 
 
"De MC883 van OKI is een fantastische aanvulling op ons portfolio van slimme MFP's. Deze MFP combineert een gebruiksvriendelijk ontwerp met een buitengewone workflow op maat en uitstekende kleurenafdrukken van 1.200 x 1.200 dpi", aldus Polfai Ng, Product & Propositions Manager, OKI Europe Ltd. "Met OKI's betrouwbare, hoogwaardige hardware, flexibele software en de open sXP-platformarchitectuur, is dit een ongelooflijk veelzijdige tool waarmee grote en kleine organisaties in allerlei sectoren complexe, documentintensieve workflows kunnen stroomlijnen en hun productiviteit kunnen verhogen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties."
 
Klik hier voor meer informatie over de MC883 smart MFP.
 
-End-
 
Opmerkingen voor redacteuren:
 
MC883¹
 
  • Afdrukresolutie
      o 1200 x 1200 dpi
 
  • Afdruksnelheid 
      o A4: 35 ppm kleur/zwart-wit; A3: 20 ppm kleur/zwart-wit
  
  • Tijd tot eerste afdruk
      o 9,5 seconden kleur/zwart-wit
 
  • Tijd tot eerste kopie
      o 10 seconden
 
  • Configuratie
      o MC883dn: duplexeenheid, netwerkfunctie 
      o MC883dnct: duplexeenheid, netwerkfunctie, kabinet, 2e lade
      o MC883dnv: duplexeenheid, netwerkfunctie, kabinet, 2e, 3e en 4e lade
 
  • Maximale papiercapaciteit
      o  MC883dn: 400 vellen papier
      o  MC883dnct met 2e lade: 935 vellen papier
      o  MC883dnv met 2e, 3e en 4e lade: 2.005 vellen papier
 
¹Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle genoemde handelsmerken zijn erkend.

Opmerkingen voor redacteuren:


Over OKI Europe Ltd


OKI Europe Ltd is een afdeling van OKI Data Corporation, een internationaal business-to-business merk dat kosteneffectieve, professionele, eigen printers en applicaties maakt en diensten verleent die zijn bedoeld om huidige en toekomstige bedrijven efficiënter te maken. 


Het bedrijf is een van de toonaangevende printermerken in Europa zowel wat betreft de kwaliteit als verzonden eenheden. Al meer dan 60 jaar heeft OKI Europe wereldwijd geavanceerde printoplossingen geleverd en baanbrekende technologieën geïntroduceerd die voorzien in de behoeften van kleine en grote bedrijven. Door als eerste digitale LED-printtechnologie te ontwikkelen werd OKI de marktleider van high-definition, eco-vriendelijke printapparaten.


Sinds de aankoop van de wereldwijd toegepaste grootformaatprinters van Seiko I Infotech Inc., een dochteronderneming van Seiko Instruments Inc., distribueert OKI precisieprintsystemen van groot formaat, specifiek voor de teken-, grafische, CAD- en GIS-markten, die toonaangevende productiviteit en beeldkwaliteit leveren. Met een netwerk in heel EMEA van bevoegde distributeurs en dealers levert OKI Europe Ltd complete printoplossingen waaronder grootformaatprinters, inkten, media, software, installatie, ondersteuning, kennis en training. 


Naast een uitgebreid portfolio van bekroonde printers en MFP's, biedt OKI een reeks diensten om print- en documentwerkstromen te optimaliseren. Dit, samen met een geïntegreerd pakket softwaretechnologieën en -tools, kan bedrijven helpen hun print- en documentkosten te beheren in een veilige omgeving, op kantoor, mobiel of in de cloud.


Tegenwoordig heeft OKI Europe ruim 500 werknemers in dienst op 15 locaties en wordt vertegenwoordigd in 60 landen in de EMEA-regio. 


OKI Data Corporation is een dochteronderneming van Oki Electric Industry Co. Ltd., gevestigd in Tokio en opgericht in 1881, en Japans eerste telecommunicatieproducent. 

 

Bezoek www.oki.com/eu voor meer informatie.


OKI Europe Ltd: Svenja Grund:pr@okieurope.com +49 2115266-0

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2020 Oki Europe Ltd.