Persberichten

OKI maakt draadloos printen met geavanceerde A4-kleurenprinters mogelijk

04/04/2018


Efficiënt in-house afdrukken dankzij een snelle, robuuste draadloze verbinding bij de nieuwe, high-speed C332dnw- en MC363dnw-modellen

Vilvoorde, 4 april 2018 - OKI  maakt de huidige kantooromgeving nog efficiënter door twee van haar populairste high-definition A4-kleurenprinters - de C332dn en MC363dn - te voorzien van een draadloze verbinding.
 
De compacte nieuwe C332dnw en MC363dnw zijn standaard draadloos, waardoor het hoogwaardig in-house afdrukken van een grote reeks materialen, van A6 tot banners van 1,3 m, nog eenvoudiger en sneller verloopt. De gemakkelijk in te stellen nieuwe draadloze afdrukfunctie is een verdere verbetering van de al geavanceerde aansluitmogelijkheden van deze innovatieve LED-apparaten. Kleine bedrijven kunnen hiermee hun merk een impuls geven en besparen op de kosten van uitbesteding.
C332dnw
C332dnw
De C332dnw brengt high-definition kleurenafdrukken van professionele kwaliteit binnen het bereik van desktopprinters - voor brieven, rapporten en opvallende documenten voor klanten. Net als bij de MC363dnw is mobiel afdrukken vanaf smartphones of tablets al mogelijk, omdat de printer geschikt is voor Google Cloud Print 2.0 en ook compatibel is met AirPrint van Apple Inc.
MC363dnw
MC363dnw

Ondertussen is de supersnelle MC363dnw een uitstekende multifunctionele A4-kleurenprinter met tal van innovatieve functies die tijd en geld besparen, en de productiviteit optimaliseren. High-definition kleurendruk voor professionele in-house documenten in combinatie met dubbelzijdig afdrukken, scan-, kopieer- en faxfuncties.

 

“We willen de efficiëntie voor klanten verder opvoeren door de kracht van onze innovaties op afdrukgebied”, aldus Patrick Arnou, General Manager OKI Benelux. “Draadloos is inmiddels een belangrijk aspect van de kantooromgeving in dynamische bedrijven. Daarom hebben we deze functionaliteit toegevoegd aan deze zeer veelzijdige en populaire printer.”

OVER OKI EUROPE

OKI Europe Ltd is een divisie van OKI Data Corporation, een internationaal merk voor de zakelijke markt dat zich richt op het leveren van kostenbesparende, professionele printers, toepassingen en diensten die de efficiency van bestaande en toekomstige bedrijven vergroten.
 
Qua waarde en verkochte aantallen is het bedrijf een van de toonaangevende merken in Europa. OKI Europe levert al meer dan 60 jaar geavanceerde afdrukoplossingen over de hele wereld. OKI heeft baanbrekende technologieën geïntroduceerd die inspelen op de behoeften van zowel grote als kleine bedrijven. LED-printtechnologie heeft OKI een vooraanstaande positie in de markt opgeleverd op het gebied van bekroonde, high definition, milieuvriendelijke afdrukapparaten.
 
Sinds de overname van het wereldwijde bedrijf in grootformaatprinters Seiko I Infotech Inc., een dochteronderneming van Seiko Instruments Inc., distribueert OKI met precisie gemaakte grootformaat-afdruksystemen speciaal voor de borden-, CAD-, GIS- en grafische markt die toonaangevende productiviteit en beeldkwaliteit leveren. Met een netwerk van geautoriseerde distributeurs en dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, biedt OKI Europe Ltd complete printoplossingen, zoals grootformaatprinters, inkten, media, software, installatie, ondersteuning, kennis en training.
 
Naast een uitgebreid portfolio bekroonde printers en MFP's biedt OKI ook allerlei diensten om de print- en documentworkflows te optimaliseren. In combinatie met een geïntegreerd pakket softwaretechnologieën en tools kunnen bedrijven hun print- en documentkosten in een veilige omgeving onder controle krijgen – in het eigen kantoor, mobiel of in de cloud.

CONTACT VOOR DE MEDIA (interviews, hoge resolutie beelden, etc.)

Jan Poté

PR voor OKI in België

Tel: 0475 92 55 82

Email: jan.pote@gmail.com

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2019 Oki Europe Ltd.