Prijzen en Recensies

'BERTL's Best'-najaarprijs toegekend aan de digitale led-kleurenprinters C330 en C530

23/11/2010


De LED-kleurenprinters C530 en C330 krijgen de Best High Performance Color Printer Award

BERTLS Best Fall-prijs 2010

OKI Printing Solutions werd vereerd met de erkenning in de '15th Annual, Fall 2010 BERTL’s BEST Awards' voor zijn twee nieuwe digitale HD LED-kleurenprinters, de C330 en de C530.

BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories Inc.) is een onafhankelijk testlaboratorium dat zich ten doel heeft gesteld om objectieve, onafhankelijke productevaluaties en vergelijkende analyses te verschaffen op het gebied van beeldverwerkingsapparatuur en softwareworkflow-oplossingen. BERTL is primair gericht op de eindgebruiker. Sinds 1995 worden ‘BERTL’s Best’-prijzen toegekend aan het beste apparaat, de beste software en de beste productlijnen op het gebied van digitale beeldverwerking die het voorgaande jaar op de markt zijn gebracht. De categorieën zijn gebaseerd op desktop-, werkgroep-, afdelings- en productiewerkomgevingen. BERTL-analisten beoordelen al deze producten om de selecte groep apparaten en software te identificeren die zich onderscheiden van de rest.

BERTL erkent dat de compacte en robuuste digitale kleurenprinters uit de C330- en C530-serie ideaal zijn voor kleine werkgroepen die hoge afdruksnelheden, flexibele mediaverwerking en kleurenafdrukken van een uitzonderlijke hoge kwaliteit vereisen.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.