Prijzen en Recensies

'BERTL's Best'-prijs toegekend aan de digitale led-kleurenprinters C610 en C711

27/10/2010


OKI Printing Solutions ontvangt de 'BERTL’s Best'-prijs voor de digitale LED-kleurenprinters C610 en C711. De C711 heeft de Best Small Medium Workgroup Series Award en de C610 de Best Compact Desktop Printer Award gekregen.

BERTL’S BEST-prijs C610 en C711 150x200

De digitale A4 LED-kleurenprinters uit de series C610 en C711 verhogen de impact van de kleurenafdrukken, bieden maximale efficiëntie voor middelgrote tot grote werkgroepen en bieden gebruikers de flexibiliteit en de mogelijkheid om op diverse media af te drukken, zodat de productie van kleurendocumenten in-house kan plaatsvinden om kosten te verlagen en tijd te besparen.

BERTL (Business Equipment Research & Test Laboratories Inc.) is een onafhankelijk testlaboratorium dat objectieve, onafhankelijke productevaluaties en vergelijkende analyses uitvoert op het gebied van beeldverwerkingsapparatuur en softwarematige workflow-oplossingen. BERTL is primair gericht op de eindgebruiker. Sinds 1995 worden ‘BERTL’s Best’-prijzen toegekend aan het beste apparaat, de beste software en de beste productlijnen op het gebied van digitale beeldverwerking die het voorgaande jaar op de markt zijn gebracht. De categorieën zijn gebaseerd op desktop-, werkgroep-, afdelings- en productiewerkomgevingen. BERTL-analisten beoordelen al deze producten om de selecte groep apparaten en software te identificeren die zich onderscheiden van de rest.

C610

C610_150_150
De serie C610 is perfect geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en middelgrote werkgroepen en biedt afdrukken met scherpe details en rijke, dramatische kleuren. Met een standaardpapiercapaciteit van 400 vel (uitbreidbaar tot 1.460 vel met een optionele tweede en derde papierlade) is de C610-serie ook flexibel genoeg om papiergewichten van maximaal 250 g/m² te verwerken. De C610-serie, aangedreven door de Single Pass Color Digital-technologie en met een resolutie van 1200 x 600 dpi, biedt gebruikers haarscherpe en heldere afdrukken op diverse media, van kaarten van 3 x 5 inch tot vellen van het bannerformaat van 8,5 x 52 inch.

C711

C711_150_150
De C711-serie is ontworpen voor comfortabel gebruik in elke kantooromgeving. De nieuwe kleurenprinter is een toonbeeld van design en functionaliteit en biedt professionele mediaflexibiliteit met bannermogelijkheden van 52 inch en een papiercapaciteit van maximaal 1.690 vel.
“We zijn blij met de 'BERTL’s Best', omdat deze prijs een beloning is voor de aanzienlijke inspanningen die wij leveren om innovatieve producten met de unieke LED-technologie te maken, die eindgebruikers grote voordelen biedt, zoals betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een uitstekende prestatie,” aldus Harushige Sugimoto, voorzitter van OKI Data. “Dat we een 'BERTL’s Best' hebben ontvangen, is een onomstotelijk bewijs van de toewijding van OKI Data aan het leveren van innovatieve producten en oplossingen die inspelen op de verschillende behoeften van eindgebruikers en die tegelijkertijd de efficiëntie maximaliseren.”

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.