Dateigröße 1,179,926 Byte
Dateiname Pro9420WT_C920WT_ES9420WT_pro920WT_PDW_OSX_311_44086.dmg
Kategorie Desktop-Dienstprogramm
Programmversion 3.1.1
Produkte C920WT; ES9420WT; Pro9420WT; pro920WT
Betriebssystem macOS 10.14; macOS 10.13; macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3
Sprachen Brasilianisches Portugiesisch; Englisch; Französisch; Deutsch; Italienisch; Japanisch; Portugiesisch; Spanisch

INSTALLATION

1. Double click the downloaded file.
2. The disk image will be mounted on a desktop.
3. Launch the program by double clinking the icon in the disk image.

EINSCHRÄNKUNG UND SONSTIGE BENACHRICHTIGUNGEN

The printer needs to be connected to USB or TCP/IP network.